Ga direct naar inhoud

Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer. 

Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Op 17 januari om 20:00 uur gaat Vennip Live van start met de eerste editie van 2019.

20:00 uur: ATTIC4
Opgegroeid met Radio Veronica en de wekelijkse Top 40 op singles van vinyl is het niet zo gek dat het repertoire van ATTIC doorspekt is met muziek uit de jaren zestig. Denk bijvoorbeeld aan Sunny Afternoon (Kinks), Have you ever seen the Rain (CCR), Here comes the Sun (Beatles), Sweet Virginia (Stones). Toch gaat de band moderner werk niet uit de weg, zolang het maar bij de basis past. Verder veel eigen nummers, waarbij ook hier toegankelijkheid bij een breed publiek voorop staat.

21:00 uur: Bluesband De Zaak
Het niet voor het eerst dat de band Vennip Live aandoet, maar sinds de laatste keer is het repertoire aanzienlijk vernieuwd. Bij Bluesband De Zaak hoor je een scheurende sax die goed samenklinkt bij de steady bas, de opzwepende drums, de gierende gitaren en de rauwe stemmen. De band zorgt voor veel variatie; met drie zangers, twee gitaristen, een bassist, een drummer en een saxofoniste die zowel tenorsax als sopraansax, als mondharmonica speelt. Het repertoire bestaat uit stevige ruige, rocking blues, maar ook zijn er rustige 'luister' nummers.

22:00 Cat's Groove
Een spetterende zangeres ondersteund door een pittige ritmesectie, aangevuld met warme blazerssound, vormen samen CAT'S GROOVE! Een enthousiaste pop & soulband die golden oldies speelt. Van ‘I Heard It Through The Grapevine’ en ‘’Take Me To The River’ tot ‘I't’s Not Unusual’ en ‘I Just Wanna Make Love To You’.

Line up:
Zang: Puck Wolsink
Piano: Yvonne Ris
Gitaar: Izak de Korte
Basgitaar: Henck Nijdam
Drums: Arjan Taal
Dwarsfluit: Tessa Hoogland
Trompet: Ineke de Vries
Altsax: Marit Schakenraad
Tenorsax: Han Hoetmer
Baritonsax: Ed van Rooijen

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday